Bemutatkozás

 Lovas szakemberként fontosnak tartjuk a precizitást és a magas minőséget, ezért a Sabo Equestrian Services csak személyes tapasztalat alapján bevált márkákat forgalmaz. Mi nem csak webáruház vagyunk! Lovakkal és lovasokkal dolgozunk, valamint külföldi partnereinknek kiváló fiatal lovakat kutatunk fel. Év közben megtalálhattok minket díjugrató versenyeken, egyedi választékunk minőségét szeretnénk nektek személyesen is bemutatni "pop-up boutique" kitelepüléssel. Személyes átvétel a hétköznapokon Kecskeméten lehetséges, hétvégén díjugrató versenyeken.

Nyitott szemmel járunk a világban, bátran vezetünk be új márkákat Magyarországon és behozzuk, amik nekünk itthon hiányoznak.

Specialitásunk a kiváló minőségű Torpol testreszabható szettek és istálló kiegészítők valamint az egyedülállóan a megrendelő igényei alapján gyártott díjtakarók, amelyeket a budapesti nemzetközi díjugrató versenyeken is láthattok.

Bátran keressetek kérdésekkel, ha véletlen nem tudjuk felvenni, visszahívunk!

Márkáink: Torpol, Alfako, Philou, Cavalliera International, Laboratoire LPC, Waldhausen, HKM, Naf, Foran, Dotibel, MS Equestrianwear, Winderen, Freejump

                                                                                                                    

       


Lépjen kapcsolatba velünk!